سیر سیاه با سلام 9

فرارو سیر سیاه چیست؟ از خواص و کاربرد تا طرز تهیه در منزل

یا گاهی مواد غیر مضر مانند گرده گل ها را مضر تشخیص داده و به آن ها واکنش نشان می دهد. در این مواقع باید با داروهای ضد حساسیت و ضد التهابی واکنش نادرست بدن را کنترل کرد. خب حالا این جدول یعنی چه؟  یعنی مواد درمانی و ضدسرطانی سیر (آنتی اکسیدان ها) که پلی فنول ها و فلاونوئیدها هستند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر بیشتر می شود! این موضوع کاملا علمی و مستند است و می توانید مقاله علمی مربوط به آن را مطالعه کنید.

از عوامل مهم تاثیرگذاری گیاهان دارویی همچون سیر سیاه تهیه داروی با کیفیت و تازه از فروشگاه های معتبر و همچنین استفاده از آن با مشورت متخصص گیاهان دارویی است. پس از آماده‌شدن سیرهای سیاه، می‌توانید آنها را داخل ظرفی دربسته تا ۳ ماه نگهداری کنید. آرام‌پز یا پلوپز را روی حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا (keep warm) قرار دهید.

مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد. نرم، چسبناک و جویدنی می‌شود و طعم ملایم‌تری دارد و چون حاوی آلیسین (یک ترکیب گوگردی) کمتری نسبت به سیر تازه است، سیر سیاه بوی قوی ندارد. اگر بخواهید طعمی جدید به غذاهای نمکی، ترش‌مزه یا هر غذای غیرشیرین دیگری بدهید، سیر سیاه یکی از جالب‌ترین انتخاب‌ها به حساب می‌آید. از سوی دیگر، رد پای این خوراکی خوش‌عطر و طعم در تقریبا تمام فروشگاه‌های سراسر آسیا از مغازه‌های کوچک و محلی گرفته تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ پیدا می‌شود،. اما اصلا سیر سیاه چیست و چه کاربردی دارد؟ از طرف دیگر، چه تفاوت‌هایی با سیر عادی دارد و به چه نکاتی باید هنگام تهیه، نگهداری و پخت‌وپز با آن توجه کرد؟ در ادامه به تمام این سوالات و انبوهی سوال دیگر پاسخ می‌دهیم.

سیرسیاه یک داروی کامل برای بدن به حساب می آید.همچنین سیر سیاه همدان از بهترین نوع آن بوده را میتوانید به راحتی و به صورت اینترنتی از فروشگاه سلام عطار خریداری کنید. جمع بندی تحقیقات نشان می دهد بهترین دما برای تخمیر سیر و تبدیل آن به سیرسیاه دمای ۷۰ درجه سانتی گراد است. باید توجه داشت که فقط دما موثر نیست و خواص سیرسیاه تحت تاثیر عواملی دیگری مثل رطوبت هم هست. آب موجود در سیر  تقریبا ۶۳ درصد است که طی فرآیند تخمیر باید به مقدار ۴۰ تا ۵۰ درصد برسد تا برای خوردن بهتر باشد.

تا به اینجای کار می‌دانیم که سیر سیاه چیست و چه به اشکال مختلفی قابل تهیه است. اما شاید برایتان سوال باشد که چطور می‌توان این خوراکی منحصربه‌فرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا می‌شوید. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند.

با مصرف سیر سیاه دکتر بیز، می‌توانید از طعم منحصر به فرد و خواص فوق‌العاده آن بهره‌مند شوید. سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک می‌کند. با این حال، سیر سیاه باید مکمل یک رژیم غذایی متعادل و ورزش باشد، زیرا هیچ غذایی به تنهایی نمی‌تواند کاهش وزن را تضمین کند. سیر سیاه ممکن است از طریق خواص منحصر به فردش از کاهش وزن حمایت کند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌ها به ویژه اس-آلیل سیستئین است که می‌تواند متابولیسم را افزایش داده و تجمع چربی را کاهش دهد. سیر سیاه نیز مانند سیر خام به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی می‌تواند خاصیت رقیق کنندگی خون داشته باشد.


سیر سیاه تک راینا
سیر سیاه تخمیر شده
سیر سیاه تازه
سیر سیاه تخمیری
سیر سیاه تهیه
سیر سیاه تبریز
سیر سیاه تبادل نظر
سیر سیاه ترشی
سیر سیاه چه جوری درست میشه
سیر سیاه برای جوش